Za smesne slike potrebna nam je i kamera

Da bi uhvatili one najludje fotografije bez bojazni da ce vasa kamera biti smocena vodom, potrebno su nam u najmanju ruku vodootporne futrole ili kamere.
Da li Vam je dosadilo da stalno paziti da li ce Vasa kamera ili mobilni telefon doci u dodir sa vodom? Ako ste jedan od onih kojima je dosta toga, nastavite da citate ovaj clanak.

Vodootporni fotoaparati su prava stvar za Vas. Pruzaju odlicne performanse, a uz to su otporni na razlicite vremenske uslove. Ako vec imate odlican fotoapartat, mozete samo da kupite vodootpornu fotrolu i ovaj problem je resen.

Vodootporna ce maximalno zastiti Vas mobilni telefon ili fotoaparat, a nece smanjiti kvalitet slike. Canon-ov prvenac na ovom polju je Canon PowerShot D10, fantasticna vodootporna kamera. Iako je proslo vise od 2 godine otkako je izasao u prodaju i dalje zadivljuje i najvece tehnologe kojima je posao da testiraju razne tehnoloske proizvode.

Takodje nas je poslednjih par meseci zadivo Sony-jev TX10. OVa kamera, naime poseduje 16.2 megapixela, morate priznati da cete dobiti fantasticnu sliku. Takodje ce Vas oduseviti dizajn ove kamere. Procitajte vise o ovoj temi.

2 komentari:

Todorovic је рекао...

Evo linka Slike Srbije sa mojim fotografijama, kako vam se cini?

Unknown је рекао...


Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka troje djece i također sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja priča 2021. siječnja, prevarili su me neki zajmodavci, još uvijek sam tražio zajam dok napokon nisam upoznao ovo povjerenje vrijednu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetski zajam. Ovo je opipljivo svjedočanstvo da sam dobio kredit od 60.000 eura s kamatom od 3%. Rekli su mi da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam je odlučio kontaktirati i pružila mi je priliku da podnesem zahtjev za zajam od njezine tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam zaradio dobar zdravstveni zajam i manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete je kontaktirati putem e-pošte: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144

Постави коментар