Za smesne slike potrebna nam je i kamera

Da bi uhvatili one najludje fotografije bez bojazni da ce vasa kamera biti smocena vodom, potrebno su nam u najmanju ruku vodootporne futrole ili kamere.
Da li Vam je dosadilo da stalno paziti da li ce Vasa kamera ili mobilni telefon doci u dodir sa vodom? Ako ste jedan od onih kojima je dosta toga, nastavite da citate ovaj clanak.

Vodootporni fotoaparati su prava stvar za Vas. Pruzaju odlicne performanse, a uz to su otporni na razlicite vremenske uslove. Ako vec imate odlican fotoapartat, mozete samo da kupite vodootpornu fotrolu i ovaj problem je resen.

Vodootporna ce maximalno zastiti Vas mobilni telefon ili fotoaparat, a nece smanjiti kvalitet slike. Canon-ov prvenac na ovom polju je Canon PowerShot D10, fantasticna vodootporna kamera. Iako je proslo vise od 2 godine otkako je izasao u prodaju i dalje zadivljuje i najvece tehnologe kojima je posao da testiraju razne tehnoloske proizvode.

Takodje nas je poslednjih par meseci zadivo Sony-jev TX10. OVa kamera, naime poseduje 16.2 megapixela, morate priznati da cete dobiti fantasticnu sliku. Takodje ce Vas oduseviti dizajn ove kamere. Procitajte vise o ovoj temi na wateproof digital camera

1 komentari:

Todorovic је рекао...

Evo linka Slike Srbije sa mojim fotografijama, kako vam se cini?

Постави коментар