Najludje stvari se desavaju nocu

Da li nosite sa sobom kameru u noćne izlaske? Naprosto tada se dešavaju najluđe stvari koje mnogi zabilježe. Naravno ukoliko ste krenuli u kino ili na pozorišnu predstavu, nemojte sa sobom nositi kameru. To ne samo da nije pristojno nego nije ni zakonom zabranjeno. Ali već, u neke restorane, noćne klubove, diskoteke i sl. poželjno je sa sobom imati aparat sa kojim sigurno možete zabilježiti najsmješnije slike i onda ih podijeliti sa nama. Svaki ima svoja mjesta za izlaske koja su vaša omiljena mjesta? Saljite nam sklike vaših restorana, klubova i ostalih kao bi znali gdje i kako se provoite.

Uvijek je dobro promijeniti mjesto na koje izlazite pa čak i grad. Ako večeras ne znate gdje ćete onda recimo ako živite u Zagrebi ili u CRO pronađite neko mjesto na internetu.Tražite restoran klub za izlazak, film u kinu ili predstavu u kazalištu? Pronađite mišljenja i ocjene korisnik.

2 komentari:

Pušač kurca је рекао...

Na sajtu JEBANJE U GUZU ima pornjave, slika karanja i perverznih prica. A ako bi radije da ga uturis od pozadi uzivo, mozes tamo da se prijavis pa da karas uzivo k'o pravi jebac.

Unknown је рекао...


Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka troje djece i također sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja priča 2021. siječnja, prevarili su me neki zajmodavci, još uvijek sam tražio zajam dok napokon nisam upoznao ovo povjerenje vrijednu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetski zajam. Ovo je opipljivo svjedočanstvo da sam dobio kredit od 60.000 eura s kamatom od 3%. Rekli su mi da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam je odlučio kontaktirati i pružila mi je priliku da podnesem zahtjev za zajam od njezine tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam zaradio dobar zdravstveni zajam i manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete je kontaktirati putem e-pošte: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144

Постави коментар