Stvari koje muškarci mogu, a žene ne mogu

Je li vam dosadilo slušati kako žene mogu ovo, žene mogu ono, žene mogu ovo, a muškarci ne mogu. E, pa za sve muške evo nekih stvari koje možemo samo mi, a žene ne mogu.

1. Bolje podnosimo alkohol.
Dokazano je da muški bolje podnose alkohol od žena. Muškarci proizvode više zaštitnih enzima koji razgrađuju alkohol, tako da muškarci mogu da podnesu više alkohola. Tako da komotno u alkolu možemo uživati duže za ravno 5 pjesama i još dvije tri pive, te raspravljati o globalnom zatopljenju dok se žene nalaze u položaju jasno vidljivom na slici.




2.Muškarci imaju znatno bolju percepciju kada je u pitanju projekcija stvari u 3D. To nam daje nadmoć kada su u pitanju recimo matematika i geometrija. Zbog toga je više muških genijalaca kada su u pitanju ove oblasti.



3.Pravi sportovi.
Istina i žene su sjajni sportisti i atlete. Ali ko gleda ženski fudbal ili žensku košarku. Samo se sjetite kako zakucavaju žene, a kako muškarci.




4. Oplodnja jajne ćelije

Slika sve govori :D


5. Mokriti stojećki
Kolika je ovo prednost najbolje znaju oni koji su u velikoj žurbi :D


6. Ispisati ime u snijegu

Čime? Pretpostavite :D Iako mnoge žene sigurno sanjaju o ovome, ipak je ovo isključivo muška disciplina



7. Hodati u toplesu
Da i žene mogu hodati u toplesu, ali muškarcima je to mnog lakše. Slobodno možemo u toplesu prošetati ulicom, ući u prodavnicu i sl.

0 komentari:

Постави коментар